informatix.dk

Specialskole

Frederiksodde skole, Indre Ringvej

7/27/2014 Liverpool henter Agger-konkurrent til forsvaret
De engelske vicemestre har købt kroaten Dejan Lovren hos Southampton.

7/27/2014 Venstre vil skærpe krav til indvandrere fra muslimske lande
Kravene skal være forskellige alt efter hvilke lande indvandrerne kommer fra, siger Inger Støjberg.

7/27/2014 Danskerne vil have sundere moms
Et stort flertal vil gerne have lavere moms på frisk frugt og økologisk mad, mens momsen på tøj, bøger og elektronik godt kan forblive på 25 procent.

7/27/2014 Komedier styrtdykker i Hollywood
Komedier sælger ikke så godt på globalt plan som animationsfilm og blockbustere.

7/27/2014 Duran Duran lægger sag an mod fanklub
Simon Le Bon og resten af 80'er bandet sagsøger egen amerikanske fanklub.

7/27/2014 Wammen er igen tavs om krigsreglen
Regeringen falder tilbage til den tidligere praksis: Det er en hemmelighed, om Danmark er i krig.

7/27/2014 Mor og far kommer sent hjem
Forældre bruger flere timer på arbejdet om ugen end ikke-forældre, viser tal fra Danmarks Statistik.

7/27/2014 Kapitel 7: »Vi er hverken mere afslappede eller mere hysteriske end heteroseksuelle forældre«
10 år efter at Rasmus og Thomas første gang talte om at få børn sammen, kravler en 10 måneder gammel pige hjemmevant rundt fra den ene far til den anden. De føler sig lykkelige, men også pinligt bevidste om, at de som fædre måske ikke er optimale at tale pubertet og menstruation med, når den tid kommer.

7/27/2014 Vestlige lande vil have deres borgere ud af Libyen
Det danske udenrigsministerium nøjes med at advare mod at rejse ind i landet.

7/27/2014 For lidt søvn kan give falske minder
Søvnmangel kan få os til at huske ting, der aldrig er sket, viser nyt studie.